خواص گندم در طب سنتی ، خواص سبوس گندم در طب سنتی ،خاصیت گندم در طب سنتی ، خواص جوانه گندم در طب سنتی ، خواص جوانه گندم در طب سنتی ، خواص جوانه گندم طب سنتی ، خواص پودر جوانه گندم در طب سنتی ، خاصیت سبوس گندم در طب سنتی ، خواص سبوس گندم طب سنتی ، خواص بلغور گندم طب سنتی ، خواص سبوس گندم از نظر طب سنتی ، خواص جوانه گندم از نظر طب سنتی
در این مطلب از سایت جسارت به خواص گندم در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
گندم از رایج ترین دانه های غلات است که در همه دنیا بصورت روزانه مصرف می شود.
این گیاه گونه های مختلفی دارد ، گندمی که نان را با آن می پزند یا همان گندم معمولی رایج ترین نوع آن است.
ارد این غلات برای تولید نان و ماکارونی، رشته فرنگی، سمولینا، بلغور استفاده می شود.
گندم دارای پروتئینی به نام گلوتن است که می تواند در برخی افراد مستعد موجب حساسیت شود و دردسرهایی در پی داشته باشد.
با این حال برای کسانی که می توانند گندم سبوس دار را هضم کنند این غذا حاوی منابع بسیاری از جمله آنتی اکسیدان های مختلف، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است.
این دانه عمدتا از کربوهیدرات تشکیل شده است اما مقداری پروتئین نیز در آن وجود دارد.
ارزش غذایی گندم به صورت زیر می باشد:
– کالری : ۳۴۰
– آب : ۱۱٪
– پروتئین : ۱۳.۲ گرم
– کربوهیدرات : ۷۲ گرم
– شکر : ۰.۴ گرم
– فیبر : ۱۰.۷ گرم
– چربی : ۲.۵ گرم
– اشباع : ۰.۴۳ گرم
– اشباع نشده : ۰.۲۸ گرم
– اشباع نشده : ۱.۱۷ گرم
– امگا ۳ :۰.۰۷ گرم
– امگا ۶ :۱.۰۹ گرم
مانند تمام دانه ها و غلات، این دانه نیز از کروهیدرات زیادی تشکیل شده است.
نشاسته نوع غالب این کربوهیدرات است که بسته به نوع آن میزان قند خون حاصل از آن نیز متغیر است.
با این حال برخی غذاها که با آرد این دانه درست می شوند چون درصد کمتری آرد دارند، ممکن است مشکلات کمتری هم ایجاد کنند.