همه چیز در مورد چای به لیمو در بارداری و خواص این دمنوش
چای به لیمو در بارداری ،مصرف چای به لیمو در بارداری،چای به لیمو در دوران بارداری،مصرف چای به لیمو در دوران بارداری،خوردن چای به لیمو در بارداری،چای به لیمو بارداری،چای به لیمو و بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به چای به لیمو در بارداری می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
چای به لیمو و بارداری
به لیمو حاوی مواد اسید سیتریک، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، بیوفلاونوئید، پکتین، و لیمونن است که با عفونت مبارزه میکند.
اگر شما از مشکلات سوزش سر دل، کلیه و یا صفرا رنج می برید باید قبل از استفاده بادکتر خود مشورت کنید.
برای محافظت از مینای دندان های خود ، حداقل نیم ساعت صبر کنید بعد مسواک بزنید.
برگ ها و پیکر رویشی این گیاه دارای خاصیت تب بر، مسکن ، ضد نفخ ، کمک کننده به هضم غذا ،
آرامش بخش ، رفع درد شکم ، دل پیچه ، رفع تپش قلب و اثر مقوی بر معده دارد و
برای رفع دردهای عصبی و پایین آوردن درجه حرارت بدن در بیماریها بسیار مفید است.
از بهلیمو در درمان سوءهاضمه ، نفخ ، سردردهای یکطرفه ، دردهای عصبی ،
سرگیجه و رفع صداهای گوش ، رفع خستگی بدن و علایم سرماخوردگی استفاده میگردد.
اسانس به لیمو دارای خواص باکتری کش و حشرهکش بوده ، همچنین در عطرسازی از آن استفاده میشود.
چای به لیمو فوق العاده آرام بخش و تسکین دهنده اعصاب است. اسانس این گیاه در صنایع غذایی و
در تهیه ی انواع عطر و ادکلن بسیار کاربرد دارد. به لیمو یکی از گیاهانی است
که امروزه در باغ های آروماتیک کشورهای اروپایی بوفور کشت می گردد.
خواص چای به لیمو در بارداری
به لیمو نام یک گیاه دارویی معطر است که بوی خوشایند لیمو را دارد.
درختچه این گیاه ۱،۵ تا ۲ متر است که گاهی بیشتر هم می شود.
و دارای برگ های ساده سرنیزه ای به طول ۷ تا ۱۰ سانتی متر با قاعده گره ای و عموما بصورت دسته های سه تایی در هر گره است.
گل آذین انتهایی و بصورت خوشه های باریک، جام گل کوچک و بطور مشخص واجد دو لب،
ارغوانی رنگ پریده، میوه هستکی و دارای ۲۱ عدد بذر است.
این گیاه بومی آمریکای جنوبی بوده و به طور طبیعی رویش آن در آرژانتین، شیلی و پرو گزارش شده است و
از آن جا به سایر نقاط جهان از جمله ایران رفتهاست و کشت میشود.
در ایران این گیاه در استان های شمالی و باغ ها کشت می شود.
برگ ها بخش دارویی این گیاه هستند و بویی شبیه لیمو دارند. برگ ها را در اواخر تابستان جمع آوری می کنند.
پودر برگ گیاه به لیمو به رنگ سبز مات و دارای بوی معطر، طعم آن تند و کمی تلخ است.
از به لیمو در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، دردهای عصبی،
سرگیجه و علائم سرماخوردگی استفاده می شود بعلاوه در تقویت حافظه و ایجاد آرامش نیز مفید است.
همچنین به عنوان ادویه در مصارف خانگی نیز کاربرد دارد. اسانس به لیمو دارای خواص باکتری کش و
حشره کش بوده و همچنین در صنعت عطرسازی نیز از آن استفاده می شود.
دمنوش بهلیمو با کاهش دادن ریزهخواری افراد به کاهش وزن آنها کمک شایانی میکند همچنین این دمنوش خاصیت چربیسوزی نیز دارد.
تقویت عضلات یکی از ویژگیهای منحصر به فرد بهلیمو است؛ این گیاه به علت خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی که دارد،
بدون اینکه مانع رشد جسمانی و عضلانی شود باعث افزایش استقامت بدن می شود، آسیب به ماهیچهها در طول تمرین را نیز کاهش میدهد.
بهلیمو به تسکین درد مفاصل کمک شایانی میکند؛ مصرف این گیاه همچنین بازسازی سریعتر مفاصل آسیبدیده را نیز به همراه دارد.
چای به لیمو در بارداری
در اصل بخش دارویی به لیمو برگهای آن هستند که برای بدن بسیار مفیدند. این برگها اخر تابستان گرداوری می شوند .
باید بدانید پودر برگ های به لیمو بویی معطر دارند و رنگشان سبز مات است . طعمشان کمی تلخ میباشد و تند است .
از خواص به لیمو میتوان به درمان سرگیجه ، درمان سردردهای یک طرفه ، درمان سوء هاضمه ، سرماخوردگی و .. اشاره کرد.
همچنین برای آرامش و تقویت حافظه از به لیمو استفاده می شود.
به لیمو برای درمان بی خوابی های شبانه هم موثر است .
فقط این تکته مهم را یاداوری میکنیم که در هنگام آبستنی و شیردهی و
همچنین کسانی که نارسایی کلیوی دارند نباید از آن استفاده کند.
همچنین بصورت موضعی استفاده نشود چون موجب حساسیت پوستی خواهد شد .
اکثرا دم کرده گیاه به لیمو را بصورت چای مصرف می کنند .
پس بطور کلی خواص به لیمو شامل : سوء هاضمه – درد معده – ضد نفخ – مقوی معده – رفع کنندهٔ دردهای عصبی-
تپش قلب- سردرد– سر گیجه- حالات عصبی- صداهای مبهم در گوش- خستگیهای روحی می باشد .
برای تهیه چای به لیمو یک قاشق غذا خوری از برگ ان را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس آب با دمای هشتاد درجه به ان اضافه کنید .
بیست دقیقه نیاز است تا چای مورد نظر بخوبی دم بکشد . سپس به ان نبات یا عسل اضافه کنید و ان را نوش جان کنید .
چای به لیمو
چای به لیمو دارای ویژگی های تسکین دهنده خاصی است که به طور سنتی برای رفع مشکلات معده و
سوء هاضمه در بسیاری از فرهنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است.